Om oss

Ekspertise innen maling og gulv, personlig tilnærming, og fokus på kvalitet og gode priser​

Oppdag fargepalettenes verden hos oss, hvor hver nyanse forteller en historie. Vår lidenskap er å veilede deg gjennom valg av perfekt maling og gulv for ditt hjem. Vi er dedikerte til å tilby personlig service og ekspertråd, slik at hvert prosjekt blir en suksess. Med vårt nøye utvalgte sortiment av høykvalitetsprodukter, er vi her for å transformere dine visjoner til virkelighet. La oss hjelpe deg med å skape drømmerommet med farger som reflekterer din stil.

Hov Farge AS

Hos oss finner du et bredt utvalg av anerkjente merker som Jotun, Gjøco, Jordan, Saga Parkett, Kronotex, og flere. Med mange års erfaring, er vi dedikerte til å tilby våre kunder veiledning og ekspertise. Vi er stolte av å alltid kunne tilby konkurransedyktige priser på alle våre kvalitetsprodukter.

I vår butikk finner du et omfattende utvalg av maling og tilbehør, samt et bredt spekter av gulvalternativer for ethvert behov. Med vår lange erfaring i bransjen, spesielt fra at vi også driver en tilsvarende butikk i Oslo, står vi klare til å tilby deg ekspertise og veiledning. Vårt mål er å hjelpe deg å finne de perfekte produktene som både møter dine behov og overgår dine forventninger, enten det er for oppussing hjemme eller større prosjekter. Vi er dedikerte til å tilby kvalitet og verdi over hele linjen, og ser frem til å bistå deg med vår kunnskap og erfaring.

På tide med litt forandring? Utforsk vårt utvalg av maling og gulv!​

Utforsk vårt utvalgte sortiment av høykvalitets maling og gulv, nøye valgt for å sikre varig skjønnhet og stil i ditt hjem

Handlekurv